Mondial Latex muurverf extra dekkend 5ltr wit

Deze Mondial latex muurverf wit heeft een hoge dekkracht, en een inhoud van 5 ltr. De latex muurverf wit heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor het beschermen en egaliseren van muren.

Productdetails:

- Extra dekkend.

- Voor binnengebruik.

- Geurarm en oplosmiddelvrij.

Artikelnummer:
6555993
Verwacht op 10 mei
Adviesprijs
€ 42,00 € 34,71


  • Op werkdagen voor 15:00uur besteld, zelfde dag verzonden


  • Levering met eigen vervoer


  • 7.500+ producten
Omschrijving

Op zoek naar een extra dekkende muurverf voor het egaliseren van jouw muur? Dan is de Mondial latex muurverf extra dekkend 5 ltr wit de perfecte keuze voor jou.

Specificaties

De Mondial latex muurverf wit is geschikt voor binnengebruik, en bevat watergedragen verf. Het heeft een inhoud van 5 ltr, en heeft een matte afwerking. De Mondial latex muurverf wit heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor het beschermen en egaliseren van muren. Liever een kleinere pot gebruiken? Je vindt het in ons assortiment.

Gebruikswijze

De Mondial latex muurverf wit is oplosmiddelvrij en geurarm. Het kan verdund worden met water, en heeft een hoge dekkwaliteit. De Mondial latex muurverf wit is eenvoudig te reinigen, zodat het ook kan worden gebruikt in kamers die snel vuil en vochtig worden, zoals bijvoorbeeld de keuken of badkamer. Met de inhoud van 5 ltr kun je een oppervlakte van ongeveer 25 m2 behandelen. De muurverf is onder andere geschikt voor ondergronden zoals gips, beton, pleisterwerk en zacht- en hardboard.

MONDIAL Latex muurverf extra dekkend 5LTR wit bestellen

De Mondial latex muurverf wit wordt per stuk geleverd, en heeft een inhoud van 5 ltr. De verf is watergedragen, en geschikt voor binnengebruik. De latex muurverf wit heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor het beschermen en egaliseren van muren.

Productdetails
Merk Mondial
EAN 8713884056088
Adviesprijs € 42,00