Verf

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 1212

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 1212

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Verf inkopen bij Versluis 

Onmisbaar bij een goede schilderklus is natuurlijk de verf. Bij Versluis hebben we een zeer uitgebreid assortiment voor de klusser samengesteld. Dit gaat van voorbereiding van het schilderen tot en met de nabehandeling en onderhoud van het schilderwerk. Het inkopen van verf en lakken, evenals kleurenwaaiers, voorbehandeling en onderhoudsmiddelen doe je daarom in de webshop van Versluis. 

Professionele verf en lakken 

Onze soorten verf en lak zijn beschikbaar met verschillende soorten eigenschappen. Gaat de klusser binnen of buiten schilderen? Wordt de grond geschilderd, de trap of juist de muur? Bij Versluis hebben wij per klus de juiste verf of lak in huis. Neem een kijkje in onze webshop en voorzie je klanten van de juiste soort verf of lak. Daarnaast staan er ook kleurenwaaiers in onze webshop, welke jouw afnemers een duidelijk beeld geven van de kleurenopties. Neem een kijkje voor de mogelijkheden.

Inspiratie, voorbehandeling en onderhoud

Iedere klus begint met de juiste inspiratie en een goede voorbereiding en blijft het langst mooi door goed onderhoud. Bij Versluis voorzien wij de klussers daarom van een uitgebreide keuze uit kleurenwaaiers, voorbehandelings- en onderhoudsmateriaal. Sla de gewenste producten op in het winkelmandje in onze webshop en voorzie je klanten van de juiste voorbehandeling en onderhoudsproducten. 

 

Online inkopen bij Versluis

Bij Versluis koop je professionele verf, lakken en andere producten in van eigen merk of andere bekende merken. Alle producten zijn voorzien van hoge kwaliteit. Dus plaats snel je bestelling via onze webshop en profiteer van scherpe prijzen en snelle levertijd.