VEBA Verfroller super prof 18CM

Deze VEBA verfroller heeft een polyester dons vacht, en een afmeting van 18 cm. De verfrol heeft een midden klasse kwaliteit en is geschikt voor het schilderen van alle ondergronden.

Productdetails

- Verpakking per stuk.

- Past op beugeldiameter van 8 mm.

- Geschikt voor alle latex-, muur- en plafondverven.

Artikelnummer:
8415425
Verwacht op 12 jul.
Adviesprijs
€ 5,51 € 4,55


  • Op werkdagen voor 15:00uur besteld, zelfde dag verzonden


  • Levering met eigen vervoer


  • 7.500+ producten
Omschrijving

Een nieuwe veelzijdige verfroller nodig voor het schilderen van grotere oppervlakten? Dan zit je met de VEBA verfroller super prof 18 cm helemaal goed.

Specificaties

De VEBA verfroller super prof heeft een midden klasse kwaliteit, en kan gebruikt worden op alle ondergronden. Het past op een beugeldiameter van 8 mm. Verfbeugels zijn apart verkrijgbaar in onze shop. De VEBA verfroller super prof heeft een polyester dons vacht, waardoor er extra product kan worden opgenomen. Het heeft twee rechte zijdes, en een afmeting van 18 cm. Op zoek naar kleinere rollers? Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden.

Gebruikswijze

De VEBA verfroller super prof is geschikt voor alle plafond-, latex- en muurverven. De verfroller heeft twee rechte zijdes en een afmeting van 18 cm, ideaal voor de behandeling van grotere oppervlakten. Het is gemaakt van polyester dons, en pluist niet. Hierdoor heeft het een grote verfopname en -afgifte, en is het onder andere geschikt voor het schilderen van muren en plafonds. Droge rollers nemen bij de eerste keer minder verf op, dus zorg dat de verfroller bij het eerste gebruik goed nat is.

VEBA Verfroller super prof 18CM bestellen

De VEBA verfroller super prof wordt per stuk geleverd, en heeft een afmeting van 18 cm. De verfroller heeft een polyester dons vacht, en twee rechte zijdes. De verfroller super prof heeft een midden klasse kwaliteit en kan gebruikt worden op alle ondergronden.

Productdetails
Merk Veba
EAN 8713884064083
Kleur Geelgoud
Met of zonder beugel Los zonder beugel
Maat verfrol 18cm
Adviesprijs € 5,51