VEBA Structuurroller dhz 18CM fijn

Deze VEBA structuurroller is gemaakt van fijn polymeer, en een afmeting van 18 cm. De verfrol heeft een midden klasse kwaliteit en is geschikt voor het creëren van mooie structuren.

Productdetails

- Verpakking per stuk.

- Past op een beugeldiameter van 8 mm.

- Geschikt voor alle latex-, muur- en plafondverven.

Artikelnummer:
8415571
Adviesprijs
€ 9,50 € 7,85


  • Op werkdagen voor 15:00uur besteld, zelfde dag verzonden


  • Levering met eigen vervoer


  • 7.500+ producten
Omschrijving

Op zoek naar een goede kwaliteit structuurroller voor het behandelen van grotere oppervlakten? De VEBA structuurroller dhz van 18 cm met fijne afwerking is de beste optie voor jou.

Specificaties

Deze structuurroller past op een beugeldiameter van 8 mm, waarvoor verfbeugels apart verkrijgbaar zijn. Met een afmeting van 18 cm en twee rechte zijdes is het ideaal voor het schilderen van grote oppervlakten. Gemaakt van polymeer met een fijne afwerking, biedt de VEBA structuurroller dhz een middenklasse kwaliteit en is geschikt voor het creëren van mooie structuren. Als je een structuurroller voor een ruwere afwerking zoekt, hebben we ook opties in ons assortiment.

Gebruikswijze

De VEBA structuurroller dhz van 18 cm is perfect voor het schilderen van grotere oppervlakten. Breng eerst de structuurverf aan met een normale muurverfrol en ga er vervolgens met de structuurroller overheen voor een gelijkmatige verdeling van de verf. Gemaakt van fijn polymeer, zorgt deze roller voor een subtiele afwerking. Zorg ervoor dat de verfrol bij het eerste gebruik goed nat is, omdat droge rollers bij de eerste keer minder verf opnemen. De VEBA structuurroller dhz is geschikt voor latex-, plafond- en muurverven.

VEBA Structuurroller dhz 18CM fijn bestellen

Bestel de VEBA structuurroller dhz van 18 cm vandaag nog. Met een afmeting van 18 cm, gemaakt van fijn polymeer en twee rechte zijdes, biedt deze roller een uitstekende middenklasse kwaliteit voor het creëren van mooie structuren.

Productdetails
Merk Veba
EAN 8713884006809
Kleur Geel
Met of zonder beugel Los zonder beugel
Maat verfrol 18cm
Adviesprijs € 9,50