Werkkleding en bescherming

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 106

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 106

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Werkkleding en bescherming inkopen bij Versluis

Bij Versluis zijn we niet alleen in verf gespecialiseerd, maar ook in het voorzien in de juiste werkkleding en bescherming. Ons assortiment bevat alles dat jouw klanten nodig heeft zo comfortabel en veilig mogelijk aan de slag te gaan. Het bestellen van werkkleding en bescherming via onze webshop betekent snelle levertijden, hoge kwaliteit en eerlijke, scherpe prijzen. 

Professionele werkkleding bij Versluis 

Ons assortiment voorziet in professionele, hoge kwaliteit werkkleding. Bij Versluis vinden wij het belangrijk dat de klusser veilig en comfortabel aan het werk kan. Neem een kijkje in onze webshop en kies uit verschillende soorten werkkleding. Kijk eens voor werkbroeken, gezichtsmaskers of een overall. Vragen over je maat of de pasvorm? Neem contact op met onze klantenservice. 

Professionele bescherming bij Versluis 

Bij de juiste werkkleding hoort ook de juiste bescherming. Bij Versluis hebben we een uitgebreid aanbod bescherming op de webshop. Zijn kniebeschermers onmisbaar voor je klanten? Of zijn ze verplicht een helm te dragen tijdens het werk? Kijk eens naar ons aanbod en vind de juiste hoofd-, oog- en gehoorbescherming. Daarnaast bieden we ook mondkapjes aan en verschillende soorten handschoenen naar wens. Neem contact met ons op via telefoon of mail en wij helpen je graag verder. 

Online inkopen bij Versluis

Het inkopen van werkkleding en bescherming voor je klanten is mogelijk via de webshop van Versluis. Bij ons koop je professionele producten in van eigen merk of andere bekende merken. Alle producten zijn uiteraard van hoge kwaliteit. Dus plaats snel je bestelling via onze webshop en profiteer van scherpe prijzen en snelle levertijd.