Vulmiddelen en plamuren

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 205

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 205

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Vulmiddelen en plamuur bij Versluis 

Met ons assortiment bij Versluis is het opvullen en glad maken van kleine defecten zo geklaard. Door onze vele jaren ervaring weten wij precies wat de klusser nodig heeft bij het herstellen van defecten. Kies daarom als reseller voor Versluis en voorzie je klanten van de beste vulmiddelen en plamuur uit ons assortiment.

 

Vulmiddelen en plamuur

Vulmiddel of plamuur in onze webshop kopen? Bij Versluis bieden we diverse vulmiddelen en plamuur aan voor elke klus. Vulmiddelen en plamuur zijn bedoeld om kleine oneffenheden op te vullen en deze vervolgens glad te strijken. De vulmiddelen en soorten plamuur verschillen afhankelijk van het materiaal wat je wilt opvullen en glad maken. Plamuur wordt vaak gekozen bij het opvullen van hout, gipsplaten en overig gips. Voor metaal, aluminium, beton en polyester hebben we andere soorten vulmiddelen. Weet je niet welk vulmiddel je moet kiezen? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder. 

 

Onze vulmiddelen en plamuurmerken

Bij Versluis bieden we diverse soorten vulmiddel- en plamuurmerken aan via onze webshop. Denk aan een cementpoeder van Ceba, welke geschikt is voor het opvullen van steen en gips. Een verharder van Mondiaal die geschikt is voor metaal of een polyesterplamuur van Alabastine. Neem contact op met onze klantenservice om optimaal gebruik te maken van de producten uit ons assortiment, voor een zo glad mogelijk resultaat. Shop als reseller snel uit onze webshop en bied je afnemers de beste producten om defecten te herstellen.