MONDIAL Latex muurverf wit 5LTR

Deze Mondial latex muurverf wit heeft een hoge dekkracht, en een inhoud van 5 ltr. De latex muurverf wit heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor het beschermen en egaliseren van muren.

Productdetails:

Hoge dekkracht.

Voor binnengebruik.

Geurarm en oplosmiddelvrij.

Artikelnummer:
6555990
Binnenkort beschikbaar
€ 17,76


  • Op werkdagen voor 15:00uur besteld, zelfde dag verzonden


  • Gratis verzenden boven 275,- Dit is de standaard voorwaarde voor levering in Nederland


  • 7.500+ producten
Omschrijving

Een goede kwaliteit latex muurverf nodig voor gemiddeld grote oppervlakten? Dan is de Mondial latex muurverf wit 5 ltr de beste keuze voor jou.

Specificaties

De Mondial latex muurverf wit heeft een matte afwerking, en een inhoud van 5 ltr. Het bevat watergedragen verf, en is geschikt voor binnengebruik. De Mondial latex muurverf wit heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor het beschermen en egaliseren van muren. Op zoek naar een grotere pot? Bekijk ons assortiment voor de mogelijkheden.

Gebruikswijze

De Mondial latex muurverf wit heeft een inhoud van 5 ltr, wat goed is voor een oppervlakte van ongeveer 25 m2. Het is onder andere geschikt voor ondergronden zoals pleisterwerk, beton, gips en hard- en zachtboard. De Mondial latex muurverf wit is eenvoudig reinigbaar, zodat het ook gebruikt kan worden in kamers die snel vochtig en vuil worden, zoals bijvoorbeeld de badkamer of keuken. De verf is geurarm en oplosmiddelvrij. Ook heeft het een hoge dekkwaliteit, en kan het verdund worden met water.

MONDIAL Latex muurverf wit 5LTR bestellen

De Mondial latex muurverf wit wordt per stuk geleverd, en heeft een inhoud van 5 ltr. De verf is watergedragen, en geschikt voor binnengebruik. De latex muurverf wit heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor het beschermen en egaliseren van muren.

Productdetails
Merk Mondial
EAN 8713884034161
Adviesprijs € 17,76

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service