MONDIAL Hardhoutolie 2,5LTR

Mondial Hardhoutolie, met een inhoud van 2,5 liter, staat bekend om zijn topklasse kwaliteit en biedt een hoge dekkracht. Deze olie is ideaal voor het beschermen en onderhouden van hout.

Productdetails:

- Hoge dekkracht en sneldrogend.

- UV- en weersbestendig.

- Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik.

Artikelnummer:
6150741
Verwacht op 31 mei
Adviesprijs
€ 43,71 € 36,12


  • Op werkdagen voor 15:00uur besteld, zelfde dag verzonden


  • Levering met eigen vervoer


  • 7.500+ producten
Omschrijving

"Heb je een hoogwaardige hardhoutolie nodig om bijvoorbeeld je tuinmeubelen te beschermen en te onderhouden? Dan is de Mondial hardhoutolie van 2,5 liter de perfecte keuze voor jou.

Specificaties

De Mondial hardhoutolie is vervaardigd uit plantaardige oliën en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Het heeft een transparante afwerking en een inhoud van 2,5 liter. Deze hardhoutolie van Mondial staat bekend om zijn topklasse kwaliteit en is ideaal voor het beschermen en onderhouden van hout. Als je op zoek bent naar een kleinere verpakking, bekijk dan ons assortiment.

Gebruikswijze

De Mondial hardhoutolie is geschikt voor verschillende soorten hout. Het is UV- en weerbestendig, waardoor het ook ideaal is voor buitengebruik. De hardhoutolie van Mondial heeft een hoge dekkracht en droogt snel. Breng de olie aan op een schone ondergrond zonder andere lagen, schuur anders het oppervlak eerst licht op. Met een inhoud van 2,5 liter kun je een oppervlakte van 10-12 m2 behandelen.

MONDIAL Hardhoutolie 2,5LTR bestellen

De Mondial hardhoutolie wordt per stuk geleverd en heeft een inhoud van 2,5 liter. Het is samengesteld op basis van plantaardige oliën en geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik. Deze hardhoutolie van topklasse is perfect voor het beschermen en onderhouden van hout."

Productdetails
Merk Mondial
EAN 8713884059065
Adviesprijs € 43,71