Schuurmaterialen

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 533

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 533

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Schuurmaterialen inkopen

De beste schuurmaterialen? Die vind je natuurlijk bij Versluis. In onze webshop kun je alle materialen in grote getalen inkopen. Van schuurvellen en -rollen tot elektrisch gereedschap, voor iedere klus het juiste materiaal. Zo vind je in onze webshop producten van 3M, Metalino, Rupes, Sia en VEBA

 

Schuurpapier in vellen, rollen, stroken & schijven 

Een perfecte schilderklus begint bij de basis: het schuurwerk. Met het juiste schuurpapier in de juiste vorm en met de juiste korrel zorg je voor de ideale ondergrond om verf pakkend en blijvend aan te brengen. Denk bijvoorbeeld aan schuurpapiervellen, schuurpapierrollen schuurstroken, of schuurschijven. Iedere klusser zijn eigen stijl en smaak, daarom kun je bij Versluis ruim inkopen op alle verschillende soorten klusmaterialen. Uiteraard voor de aantrekkelijke prijs die je van Versluis gewend bent.

 

Schuurmaterialen voor iedere toepassing

Of je nu klussers bedient die houtbewerken of die sterk zijn met een kwast; onze schuurmaterialen zijn afgestemd op verschillende toepassingen. Versluis heeft jarenlange ervaring in het adviseren van leveranciers op het gebied van schuurmaterialen. Daarom bevat ons assortiment de meest uiteenlopende schuurmaterialen en het beste gereedschap voor elke schuurklus. 

 

Schuursponzen & schuurpads 

Ons schuurmaterialen-assortiment gaat verder dan de vellen, stroken en schijven. Bij Versluis kun je ook terecht voor de stevigere schuursponzen en schuurblokken, of huishoudartikelen. Denk hierbij aan metalen pannensponzen. Bekijk de verschillende categorieën in ons assortiment voor allerlei soorten schuurmateriaal.

 

Rupes schuurmachines

Het Italiaanse merk Rupes staat al sinds 1951 bekend om professionele schuurmachines. Een merk dat zodoende in ons assortiment niet kon ontbreken. Van de vlakschuurmachine tot de excentrische polijstmachine, Rupes is bij Versluis ruim vertegenwoordigd. Bied jouw klanten ook het gemak van dit professionele schuurmachine merk.