VEBA Verfrol lakvilt 5CM per 2 stuks in ophangverpakking

Deze VEBA verfrol is van zacht lakvilt, en heeft een afmeting van 5 cm. De verfrol heeft een midden klasse kwaliteit en is geschikt voor het schilderen van grotere oppervlakten.

Productdetails:

- Dubbeldik zacht lakvilt.

- Past op beugeldiameter van 6 mm.

- Geschikt voor synthetische en acryl lakken.

Artikelnummer:
8415037
Verwacht op 11 jul.
Adviesprijs
€ 2,42 € 2,00


  • Op werkdagen voor 15:00uur besteld, zelfde dag verzonden


  • Levering met eigen vervoer


  • 7.500+ producten
Omschrijving

Op zoek naar een goede kwaliteit verfrol voor al je lakwerken? Dan zit je met de VEBA verfrol lakvilt 5 cm per 2 stuks in ophangverpakking helemaal goed.

Specificaties:

De VEBA verfrol past op een beugeldiameter van 6 mm. Verfbeugels zijn los verkrijgbaar in de webshop. De verfrol heeft een afmeting van 5 cm, en is gemaakt van dubbeldik, zacht lakvilt. Hierdoor kan het extra product opnemen. De verfrol heeft een midden klasse kwaliteit, en is geschikt voor het schilderen van grotere oppervlakten. De VEBA verfrol lakvilt heeft twee rechte zijdes en komt in een verpakking per 2 stuks. Liever een grotere verpakking? Bekijk het in ons assortiment.

Gebruikswijze:

De VEBA verfrol lakvilt is geschikt voor synthetische en acryl lakken. Het is gemaakt van dubbeldik, zacht lakvilt, waardoor het extra product kan opnemen en het goed is voor het schilderen met verven op waterbasis. De VEBA verfrol heeft twee rechte zijdes en een afmeting van 5 cm. Perfect voor het schilderen van grotere oppervlakten. Zorg dat de verfrol bij het eerste gebruik goed nat is; droge rollers nemen de eerste keer minder verf op.

VEBA Verfrol lakvilt 5CM per 2 stuks bestellen:

De VEBA verfrol lakvilt wordt per 2 stuks geleverd, en heeft een afmeting van 5 cm. De verfrol is gemaakt van dubbeldik, zacht lakvilt, en heeft twee rechte zijdes. De verfrol lakvilt heeft een midden klasse kwaliteit en is geschikt voor het schilderen van grotere oppervlakten.

Productdetails
Merk Veba
EAN 8713884019861
Kleur Wit
Met of zonder beugel Los zonder beugel
Maat verfrol 5cm
Adviesprijs € 2,42