Rollers en beugels

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 187

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 187

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Rollers & Beugels inkopen bij Versluis 

Van complete laksets tot effectrollers; bij Versluis vind je ze allemaal. Onze professionele rollers en beugels zijn van hoge kwaliteit: ze pluizen niet, nemen de verf beter op en geven deze vervolgens op egale wijze af. Zelfs de lastigste klussen zijn geen partij voor de rollers en beugels van Versluis. Deze rollers en beugels zijn stuk voor stuk perfect geschikt voor het schilder- en lakwerk van grotere oppervlaktes. Vul je assortiment aan met rollers en beugels, en kies uit verschillende merken, zoals onze eigen merken Flensburg en VEBA of het welbekende Linomat.

 

Verfrollers & verfrolbeugels 

Grote oppervlaktes vragen om hoge kwaliteit verfrollers. Afhankelijk van de klus, bevat ons assortiment verschillende soorten rollers en beugels. Bijvoorbeeld voor grond- en lakverf, waarbij de roller fijner dient te zijn. Of juist verfrollers voor muur en structuurverf die speciaal ontworpen zijn om verf ofwel met of zonder gewenste structuur aan te brengen. Wat er ook geschilderd gaat worden, en op welke ondergrond, Versluis heeft de professionele verfrollers en verfbeugels waar professionals heel gelukkig van gaan worden. 

 

Rollers voor beitsen en oliën 

Beitsen en oliën gaat een stuk efficiënter als er gewerkt wordt met de juiste rollers. De klus wordt immers een stuk sneller geklaard! Bekijk eens onze beits en olierollers per stuk of per 10 stuks. En onthoud: inkopen bij Versluis betekent profiteren van talloze voordelen, waaronder een aantrekkelijke prijs én snelle levering.

 

Verfrol accessoires 

De beugel is minstens net zo belangrijk als de roller zelf. Zeker als je professioneel schilder bent. Daarom bieden we voor iedere professional wat wils: de softgrip verfrolbeugel bijvoorbeeld voor een prettig houvast, of een extra lange verfrolbeugel om ook de wat moeilijkere plekjes te kunnen bereiken. Voor professionals met verfklussen die op verschillende hoogtes uitgevoerd dienen te worden, voeg je de verstelbare verfrolbeugel toe aan je assortiment. Stuk voor stuk vind je deze verfrolaccessoires terug in ons assortiment. Kun je niet vinden wat je zoekt? Laat het ons even weten. We helpen je graag verder!