Mondial Hoogglans 2981 geel 250ml

Deze Mondial 2981 lak heeft een hoogglans gele afwerking, en een inhoud van 250 ml. De hoogglans lak geel heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor decoratie en afwerking doeleinden.

Productdetails:

- Sneldrogend, en kras- en slijtvast.

- Voor buiten- en binnengebruik.

- Geschikt voor gebruik op hout en metaal.

Artikelnummer:
6150825
Binnenkort beschikbaar
€ 8,06


  • Op werkdagen voor 15:00uur besteld, zelfde dag verzonden


  • Gratis verzenden boven 275,- Dit is de standaard voorwaarde voor levering in Nederland


  • 7.500+ producten
Omschrijving

Een hoogglans lak nodig voor een gezellige uitstraling van jouw schilderwerk? Dan is de Mondial hoogglans 2981 geel 250 ml de beste optie voor jou.

Specificaties

De Mondial lak heeft een hoogglans gele afwerking, en een inhoud van 250 ml. Het is geschikt voor binnen- en buitengebruik, en bevat lak op waterbasis. De Mondial hoogglans geel heeft een top klasse kwaliteit, en is geschikt voor decoratie en afwerking doeleinden. Op zoek naar een donkere kleur lak? Ook dit vind je in ons assortiment.

Gebruikswijze

De Mondial hoogglans geel heeft een goede watervastheid, is kras- en slijtvast en sneldrogend. De inhoud van 250 ml is goed voor een oppervlakte van 3 tot 3,5 m2. De Mondial hoogglans geel heeft de beste hechting na een laag grondverf. Ook dit vind je in ons assortiment. Het is geschikt voor gebruik op metaal en hout, en is geurarm. De lak is ideaal om bestaand schilderwerk een frisse uitstraling te geven, of voor de afwerking van nieuwe projecten.

MONDIAL Hoogglans 2981 geel 250ML bestellen

De Mondial hoogglans geel wordt per stuk geleverd, en heeft een inhoud van 250 ml. De lak is op waterbasis, en is geschikt voor binnen- en buitengebruik. De hoogglans geel heeft een top klasse kwaliteit en is geschikt voor decoratie en afwerking doeleinden.

Productdetails
Merk Mondial
EAN 8713884075423
Basis Terpentine
Glansgraad Hoogglans
Adviesprijs € 8,06

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service