Metsel- en stucadoors, vloergereedschap

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

47 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

47 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Metselgereedschap 

Metselen is nog nooit zo professioneel gedaan als met het metselgereedschap van Versluis. Vanuit onze jarenlange ervaring weten wij precies wat een metsel professional nodig heeft om de klus te klaren. Daarom kun je als reseller altijd vertrouwen op het aanbod van Versluis. Bied jouw afnemers ook het gemak van het met het metselgereedschap uit ons assortiment.

 

Metselgereedschap online 

Metselgereedschap online inkopen? Het assortiment van onze groothandel biedt alles voor elke metselklus. Van voegspijkers tot metseltroffels; ons metsel gereedschap is ofwel in de webshop te verkrijgen of op bestelling leverbaar. Vragen over ons online metsel gereedschap? Neem dan contact op met onze servicemedewerkers. Zij helpen jou op persoonlijke wijze verder. Gereedschap online bestellen bij Versluis biedt vele voordelen, zoals: snelle levering en aantrekkelijke prijzen.  

 

Stukadoors gereedschap

Ook stukadoors gereedschap vind je in onze webshop. Denk bijvoorbeeld aan gips bekers, pleistermessen van rvs, stukadoors troffels of oplegmessen. De professionele stukadoor vindt alles wat hij nodig heeft voor de professionele stukadoors klus doordat jij inkoopt bij Versluis.  

 

Stuc gereedschap kopen 

Koop stukadoors gereedschap bij Versluis om verzekerd te zijn van gereedschap van hoge kwaliteit. Of je nu op zoek bent naar producten van ons eigen merk of producten van bekende merken; stuc gereedschap kopen doe je bij de groothandel die er verstand van heeft. In onze webshop vind je het complete aanbod met scherpe prijzen en uitstekende marges voor de retail. Plaats je bestelling vandaag nog.