Kitten, lijmen en afdichten

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 444

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 444

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Kit, lijm en afdicht materiaal 

Losse objecten bevestigen tijdens het klussen? Montage kit is hiervoor de juiste oplossing. Daarnaast kan tegenwoordig bijna alles aan elkaar geplakt worden met de juiste lijm. Moet je juist iets afdichten? Ook hiervoor ben je bij Versluis aan het juiste adres, met ons assortiment afdicht- en voegkit. Voor kit, lijm of afdicht materiaal shop je in de webshop van Versluis.

 

Kit en lijm

Kitten is de ideale manier om kieren of voegen te isoleren en waterdicht te maken. Het kiezen van de juiste kit stem je af per klus. In onze webshop hebben we onze kitten opgedeeld in afdicht-, voeg-, montage- en lijmkit. Weet je niet welke kit past bij jouw klas? Neem dan contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder. 

 

Lijm is tegenwoordig ook een uitstekende manier om materiaal aan elkaar te plakken. Bij het kiezen van lijm houd je rekening met het materiaal wat je wilt plakken, de temperatuur waarin je aan het klussen bent en de hoeveelheid die je nodig hebt. Vragen? Bel onze klantenservice en wij voorzien je van de juiste informatie. 

 

Afdicht materiaal 

Vaak brengt het afronden van een klus met zich mee dat je bepaalde ruimtes moet afdichten. Het dichten van ruimtes voorkomt de kans op lekkages, tocht of ongedierte. Versluis heeft naast haar kit- en lijm assortiment ook een uitgebreide voorraad afdicht materiaal. Maak een keuze in onze webshop en voorzie je afnemers van de juiste afdicht materialen om elke klus te klaren. 

 

Onze kit, lijm en afdicht materiaal merken

Bij Versluis beschikken we over een groot aantal kit-, lijm- en afdicht materiaal merken. Kies bijvoorbeeld voor een kit van Bison, afdicht materiaal van Zwaluw of een lijmkit van Hybrifix. Bestel snel via onze webshop en profiteer van snelle levertijden en eerlijke prijzen.