IJzerwaren

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 115

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 115

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

IJzerwaren inkopen Versluis

Tijdens iedere klus of project komen ijzerwaren goed van pas. Versluis heeft een uitgebreid assortiment ijzerwaren. Denk aan producten als trappen en ladders, verschillende soorten gereedschap, klemmen, touw, koord of zelfs afzetlinten. Zorg dat je afnemers veilig, stabiel en voorbereid te werk kunnen gaan door hen de ijzerwaren uit ons assortiment aan te bieden. 

 

Trappen en ladders 

Heel belangrijk tijdens het klussen is dat je altijd veilig en stabiel aan het werk bent. Het wordt daarom uiterst aangeraden te investeren in een goede trap of ladder. Bij het zoeken naar de juiste trap of ladder houd je rekening met de juiste werkhoogte, afmetingen en de klus waarvoor je de trap of ladder nodig hebt. Bij Versluis hebben we een ruim aanbod trappen en ladders in de webshop. Hierdoor ben jij in staat je afnemers te voorzien van de juiste trap of ladder voor iedere klus. 

 

Gereedschap bij Versluis

Projecten bereid je natuurlijk voor met het juiste gereedschap. Bij Versluis hebben we een ruim aanbod gereedschap op voorraad of in onze webshop. Denk aan hamers, handbijlen, olieglassnijders, borensets en diverse soorten tangen. Heb je advies nodig welk gereedschap onmisbaar is bij jouw klus? Neem contact op met onze klantenservice en wij helpen je graag verder. 

 

Onze ijzerwaren merken 

Bij Versluis beschikken we over diverse bekende ijzerwaren merken. Kies je bijvoorbeeld voor gereedschap van VEBA of valt je oog juist op het aanbod van Bohle? Daarnaast beschikken we over de ijzerwaren merken 3M, Go!paint, Tesa en Zwaluw. Maak je keuze via onze webshop en profiteer van snelle levertijden en scherpe prijzen.