Behangen

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 114

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 114

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Behang afsteken en aanbrengen 

Alles voor behang afsteken en aanbrengen? Ons assortiment is voorzien van alle materialen die nodig zijn voor klussen met behang. Zo beschikken we over professioneel behanggereedschap, behangtafels, en natuurlijk uitstekende behanglijm, maar ook over behangafstekers en -afstomers. Bekijk onze productcategorieën of vraag om ons advies voor de juiste producten uit onze groothandel voor jouw winkel.

 

Behang gereedschap 

Professioneel behangen vraagt om professioneel behang gereedschap. Daarom vind je in onze webshop alles dat nodig is om de klus goed te klaren; van behangsnijlinialen tot behangstrijkers en aandrukspatels. Geen klus blijft liggen met het behang gereedschap van Versluis. Door onze goede en langdurige relatie met talloze leveranciers van paint en non-paintproducten, kunnen wij ruim voorzien in alle gewenste materialen en gereedschap. Voorzie je afnemers binnen de kortste keren van een breed assortiment.

 

Behanglijm 

Behang hangt of valt door de juiste behanglijm. Ook hierin wil je jouw klanten natuurlijk veel keuze kunnen bieden. De lijm moet immers passen bij het soort behang dat aangebracht wordt door de professional; glasweefsel, vinyl of textielbehang bijvoorbeeld. Daarbij is er ook keuze tussen behanglijm voor verschillende doeleinden, denk aan behangnadenband of behangreparatielijm, of lijm voor normaal of juist extra zwaar behang. Hulp nodig bij de keuze voor de juiste producten in jouw assortiment? Laat het ons weten. We denken graag met je mee.

 

Behangtafels 

Behangtafels zijn onmisbaar voor een professionele behangklus. Om zo goed mogelijk in te spelen op de wens van de professional hebben we bij Versluis meerdere opties. Zo kun je kiezen uit behangtafels van ofwel twee of drie meter, maar ook uit het materiaal van de tafel. Een professionele behangtafel is namelijk gemaakt van aluminium om deze ook gemakkelijk te kunnen verplaatsen. Bekijk de opties en plaats je bestelling vandaag nog.