Bakjes en roosters

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 74

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 74

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Verfbakjes en verfroosters 

Professioneel schilderwerk begint met professioneel materiaal. Verfbakjes en verfroosters zijn daarbij onmisbaar. Voor de juiste dosering vertrouwen jullie klanten op de materialen van Versluis. Met de keuzes uit ons ruime assortiment beschikken jullie gegarandeerd over de juiste voorraad voor iedere verfklus. Of dat nu om verfbakjes en roosters van het merk Colad, Go!paint, Trimaco of ons eigen merk VEBA gaat.

 

Verfbak roller

Bij het kiezen van een verfbak is het formaat roller van belang. Zorg daarom voor een ruime voorraad van ieder formaat verfbak om jouw afnemers zo goed mogelijk te voorzien. In onze webshop heb je qua breedte de keuze tussen kleine, middelgrote, grote en extra grote verfbakken. Daarnaast kunnen de bakjes ook in lengte verschillen, waardoor meer of minder verf toegevoegd kan worden. Elke klus is daarmee gedekt.

 

Verzetketels en inzetpotten 

De verzetketel is een ideaal product om vanuit de hand of op een ladder te kunnen schilderen. Middels een verfrooster in de pot, kan verf gemakkelijk afgestreken en zo geleidelijk aangebracht worden. Om verzetketels meerdere keren te kunnen gebruiken, kan de professional gebruikmaken van plastic inzetpotten. Deze kunnen schoongemaakt of vervangen worden om de verzetketels een leven lang mee te laten gaan. 

 

Verfemmers 

Voor de grotere klussen, raden wij verfemmers aan. In ons assortiment zijn emmers te vinden met verschillende formaten. De grotere, rechthoekige emmers kunnen ofwel 12 of 8 liter verf bevatten. Onze ronde verfemmers zijn geschikt voor kleinere hoeveelheden van 3,1 tot 10,3 liter. Voor de rechthoekige emmers beschikken wij ook over inzetemmers. Zo kun je jullie verfemmer assortiment compleet maken. 

 

Verfmengproducten

Van verfmixers tot roerhoutjes; ook voor producten om verf te mengen zit je bij Versluis goed. Koop ze in bij Versluis en geniet van talloze voordelen, zoals snelle levering, persoonlijke, professionele service en uiteraard de aantrekkelijke prijzen.