Afdekken en beschermen

Om favorieten toe te voegen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 143

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Lijst Foto-tabel

Producten 1-50 van 143

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Om te bestellen moet je klant zijn

Als klant geniet je van allerlei voordelen.

  • Snelle levering
  • De scherpste prijzen
  • De allerbeste service

Afdek- en beschermmateriaal 

Afdekken en beschermen kan met verschillende materialen. Welk materiaal je gebruikt hangt af van het soort klus. Zo gebruik je voor vloerbescherming ander materiaal dan voor het afdekken of decoreren van glas. Bied jouw afnemers ook het beste materiaal voor iedere afdek- en beschermklus, en koop je materialen in bij de groothandel van Versluis.

 

Afdekfolie en afdekzeilen 

Tijdens grote schilder of stukklussen kan het handig zijn de ondergrond te bedekken met afdekfolie of afdekzeilen. Zo kunnen meubels en vloeren met gemak beschermd worden. In onze webshop vind je verschillende soorten afdekfolie die ofwel met of zonder tape geleverd worden. Ons folie en onze zeilen zijn in verschillende maten verkrijgbaar. Bekijk zelf in onze webshop welke materialen het meest geschikt zijn voor jou winkel of neem contact met ons op voor een passend advies.

 

Decoratie- en glasfolie

In onze webshop vind je ook decoratie folie en glasfolie. Hiermee kan bijvoorbeeld een leuk printje aangebracht worden op meubelen of kan glas afgedekt worden voor privacy. Hier hebben wij bijvoorbeeld plak plastic of deco folie voor. Raamfolie is ook beschikbaar met een glas in lood print en ons decoratiefolie vind je ook in onder andere goud en zilver. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Geen idee welke producten te kiezen voor jou afnemers? Wij denken graag met je mee.

 

Anti-kras materiaal 

Anti-kras materiaal is perfect voor de meubelen die normaal gesproken over de vloer schrapen. Bij Versluis vind je hier meerdere opties voor, denk aan: viltnagels, anti-kras blokjes, of anti-krasvilt. Onze anti-krasmaterialen zijn in meerdere formaten verkrijgbaar. Raadpleeg onze webshop om op de juiste manier in te kopen voor jouw afnemers.